چگونه مشاوره کسبوکار رایگان دریافت کنیم؟
شما میتوانید یک جلسه مشاوره از تیم آیتی هما بهصورت رایگان دریافت کنید و از متخصصان ما در این حوزه راهنمایی دریافت کنید. سپس مابقی جلسات را به انتخاب خود و با مشاور موردپسند ادامه دهید. توجه کنید که نهتنها صاحبان کسبوکار باید به مشاورین اعتماد کنند و از آنها مشاوره بگیرند. بلکه آن مشاور نیز باید به متعهد بودن شما نسبت به انجام فعالیتها و اصلاحاتی که لازم است، اعتماد کند. منطقی است که اگر به راهنماییها و نظرات مشاور خود توجه نکنید، در ادامه مسیر مشاوره با مشکل روبرو خواهید شد و ممکن است همکاری شما متوقف گردد؛ بنابراین در جلسات مشاوره کسبوکار، باید اعتماد دوطرفه وجود داشته باشد.
در ابتدا یک کسبوکار کوچک راهاندازی کنیم یا بزرگ؟
اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که هنوز هیچ کسبوکاری به نام خود راهاندازی نکردهاید، شروع یک کسبوکار کوچک قطعاً بهتر است و ریسک کمتری را به دنبال خواهد داشت. همچنین درصد موفقیت بیشتری را برای شما به همراه خواهد داشت؛ بنابراین شروع یک تجارت کوچک مشکلاتی نظیر: دردسرهای مدیریت، حقوق و مزایای کارکنان و دیگر هزینههای کسبوکارهای بزرگتر را نخواهد داشت.
مزایا و معایب کسبوکارهای کوچک
اگر میخواهید کسبوکار کوچک پرسود خود را راهاندازی کنید، توجه کنید که داشتن تعداد بالای کارمند لزوماً به معنای موفقیت و سودآوری شما نخواهد بود. زیرا کسبوکارهایی که کارکنان بیشتری دارند، معمولاً هزینههای بالاتری نیز خواهند داشت. برای اینکه بتوانید از کسبوکار خود به سود برسید، باید فعالیتی را انتخاب کنید که هزینههای اولیه آن تا حد ممکن پایین باشد و به همان نسبت بتوانید درآمد بالاتری به دست آورید. به همین دلیل است که علاقه به ایجاد کسبوکارهای کوچک در کشور ما افزایشیافته است. همچنین فروش بالا به معنای پرسودی نیست و شما باید هزینههای خود را نیز در نظر بگیرید. اگر کار تولیدی باشد، شما نیاز به مواد اولیه دارید. حقوق کارکنان، اجاره مکان، هزینه حملونقل، بهای آب و برق و گاز، مالیات و مواردی ازایندست جزو هزینههایی هستند که باید به آنها توجه کنید. از طرفی دیگر یک کسبوکار کوچک باید قابلیت گسترش داشته باشد تا سودآورتر باشد. اگر کسبوکاری داشته باشید که در آن بتوانید دامنه فعالیت خود را توسعه دهید، سود بیشتری نیز به دست خواهید آورد. راهاندازی فروشگاه اینترنتی، راهاندازی فروشگاه اینستاگرامی و همکاری در فروش از نمونههایی هستند که با افزایش مشتریان و گسترش فعالیت، سودآوری بالاتری خواهند داشت و یک کسبوکار جدید و پرسود، محسوب میشوند. بهطورکلی مزایا و معایب یک کسبوکار کوچک را میتوان در موارد زیر خلاصه کرد.
مزایا
آزادی عمل بیشتری دارید.
مدیریت و برنامهریزی را به اختیار خود انجام میدهید.
امکان رشد سریع و سود نسبتاً زیادی خواهید داشت.
هزینهها پایینتر و قابلکنترل خواهد بود.
نیازی به استخدام کارمندان زیاد نخواهید داشت.
معایب
به نسبت زمانی که به فعالیت اختصاص میدهید، درآمدزایی خواهید داشت.
درآمد شما از ابتدا تضمینشده نیست و امکان ورشکستگی وجود دارد.
از بیمه و مزایا خبری نخواهد بود.
چندان فرصتی برای استراحت نخواهید داشت.
برخی از مهمترین کسبوکارهای کوچک بهقرار زیر است:
کسبوکارهای خدماتی، واسطهگری، کامپیوتری، فناوری و اطلاعات، تولیدی، خانگی، روستایی و …
کسبوکارهای کوچک در دنیای واقعی و فضای مجازی
کسبوکارهای کوچک در دو بستر اصلی منتشر میشوند. کسبوکارهای اینترنتی و کسبوکارهای فیزیکی که خود آنها نیز به موارد جزئیتری تقسیم میشوند. البته به دلیل پیشرفتهای امروزی که در فناوریهای مبتنی بر اینترنت سراغ داریم، خیلی نمیتوان این تفکیک را بهصورت کامل انجام داد. در حال حاضر بدون استفاده از اینترنت و امکانات موجود در آن، استفادهنکردن از چنین ابزاری منجر به یک شکست کامل برای کسبوکارهای کوچک خواهد شد.
آیندهنگری در کسبوکارهای کوچک