طراحی سایت

Web design

در دنیای تجارت، به‌روز بودن و همگام شدن با تغییرات و نیازهای بازار یکی از مهم‌ترین ارکان ترقی است. اگر صاحب کسب‌وکاری دیجیتال یا حضوری هستید، حتماً متوجه تأثیر و نقش سایت‌های کاری در افزایش محبوبیت، فروش و پاسخگویی به مشتریان خود شده‌اید و به تأثیرات این رسانه در معرفی هر چه بیشتر خود به مشتری و اعتمادسازی عمیق در مشتری پی برده‌اید. وب‌سایت شما درواقع اولین برخورد را بین ویترین فروشگاه و کسب وکار شما با مشتریان را رقم می‌زند. تیم طراحی سایت اگر به خوبی عمل کند قطعاً ویترین شما جذب‌کننده‌ی مشتریان است. حال اگر به اهمیت این موضوع پی برده‌اید و به دنبال طراحی سایت به‌صورت حرفه ای هستید، باید با دقت جزئیات و مراحل آن را نیز بدانید تا به شکل هدفمند تیم موردنظر خود را پیداکرده و با آن‌ها قرارداد همکاری امضا کنید.

به دلیل تنوع زیاد در بحث طراحی و همچنین تعیین امکانات هر سایت به‌تناسب کسب‌وکار شما و کارایی آن، برای ساخت چنین بستری در مرحله اول باید بدانید که نیازمند طراحی چه نوع سایتی هستید. لذا دانستن این نکته در روند طراحی بسیار تاثیرگزار است. برای اینکه بتوانید سایت خود را واقعاً سایت بنامید و بتوانید برای اهداف و چشم‌اندازهای کاری خود از آن بهره بگیرید، باید مراحلی را طی کنید که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد. برای داشتن یک سایت با طراحی ایده آل باید برنامه داشته باشید. این کار باعث می‌شود نیازهای وب‌سایت شما قبل از اجرا کاملاً دیده و بررسی شوند و درنتیجه خروجی بهتری داشته باشید. در آی‌‌تی‌هما ابتدا برنامه‌ای مدون و طبقه‌بندی‌شده با همفکری خود شما تهیه و تدوین خواهد شد. ما در گروه خود، به کمک متخصصان طراحی سایت، برای راه‌اندازی، اصلاحات و بهینه‌سازی سایت‌ شما اقدام می‌کنیم تا شما سایتی با بالاترین قابلیت‌ها و همچنین سرعت و سئو مناسب داشته باشید.

Attracting customers
Specialized site design

از آن‌جا که شما سزاوار بهترین‌ها هستید، ما در این مجموعه سعی بر آن داریم تا از طریق طراحی تخصصی و حرفه‌ای سایت به بالاترین نرخ بازدید، مشارکت، فروش و ارائه خدمات در مارکت شما برسیم و در معرفی هر چه بیشتر شما به دنیای کسب‌وکارهای مجازی قدم برداریم. برای انجام هرچه بهتر خدمات طراحی سایت شما، ما در آی‌تی‌هما پکیج‌های مخصوصی را ارائه می‌دهیم که بد نیست با آن‌ها آشنا شوید. خدمات طراحی سایت ما به دو دسته کلی طراحی وب‌سایت شرکتی و فروشگاهی تقسیم می‌شود. هریک از این دو بخش، خود شامل جزئیات و نکاتی است که برای آشنایی با آن‌ها می‌توانید اینجا کلیک کنید.

با توجه به روند سعودی که دنیای دیجیتال، اینترنت، کسب‌وکارهای غیرحضوری و بازاریابی دیجیتال مارکتینگ، امروزه وجود یک وبسایت قوی نیازی بنیادین برای هر کسب‌وکاری است. در واقع شرکت‌ها و فروشگاه‌های مختلف و همچنین اشخاص حقیقی برای معرفی محصولات و خدمات خود و فراهم کردن امکانی برای خرید غیرحضوری و همچنین برای ارتقا جایگاه کاری خود به سایتی معتبر با طراحی قوی نیازمند هستند. شرایط و پاندمی کرونا نیز این وضعیت را تشدید کرد. بسیاری از صاحب نظران، طراحی سایت را یک هنر فنی می‌دانند چرا که بسیاری از ابر قدرت‌های دیجیتالی و درامدهای میلیون آن‌ها تنها وابسته به این فن است.
A site with a strong design

وب‌سایت چیست؟

یک وب‌سایت شامل مجموعه‌ای از صفحات پیوسته است که همگی از طریق یک ادرس قابل دسترسی هستند. شما می‌توانید آدرس این صفحات را در برنامه‌های کامپیوتری به نام مروگرهای وب جستجو کنید و به آن‌ها دسترسی پیدا کنید. این صفحات می‌توانند شامل تصاویر، متون، قالب‌های متفاوت و … باشند. همچنین مرورگرها علاوه بر نمایش این صفحات می‌توانند امکان دانلود و نمایش فایل‌ها و همچنین اجزای وبسایت را فراهم کنند.
پیش از هر چیزی، برای انتخاب بین گزینه داشتن یا نداشتن سایت برای کسب‌وکار خود باید از مزایا، هزینه‌ها و همچنین هدف و استراتژی نهایی خود آگاهی داشته باشیم تا بتوانیم بهترین تصمیم را بگیریم. در ادامه به بررسی تک تک این موارد خواهیم پرداخت تا در انتخاب خود به بهترین نتیجه برسد.

وب‌سایت از کجا تا به اینجا

در سال ۱۹۸۹ اولین طرح پیشنهادی اینترنت و در واقع وبسایت از سوی تیم برنرز ارائه شد و پس از ان به تدریج همه با دنیای آنلاین و وبسایت‌ها آشنا شدند. ارائه گوگل با الگوریتمی جدید به همراه سادگی که در جستجو داشت دومین پیشرفت چشمگیر این فناوری بود. در ادامه، در ادامه سیاست‌گذاری‌های گوگل در وارد کردن تجارت‌ها به این بستر و ایجاد تجارت‌های آنلاین و مدل جدید تبلیغات، انقلابی در بستر وبسایت‌های ایجاد شد و نسل جدید از وب را در سال ۲۰۰۴ وارد بازار کرد. زمینه این نسل جدید از وب همکاری اجتماعات در وب بود که یکی از اولین پاسخگویی‌ها به نیاز مشارکت را موتور جستجوی یوتیوب در سال ۲۰۰۸ پاسخ داد که شامل حدود ۴ میلیون کانال ایجاد شده توسط کاربران بود.

Website from where to here

انقلاب بعدی اینترنت و وب زمانی اتفاق افتاد که سخت‌افزارهایی مانند موبایل، لپ‌تاپ و غیره توانایی اتصال به اینترنت را پیدا کردند. این تحول سبب ایجاد نسل جدیدتری از اینترنت و عناوین شد. از همان روز اول سیر رشد سعودی این فناوری آغاز شده و تا به امروز هم مسیری رو به رشد و سعود داشته است و به نظر می‌رسد که این سیر تا به ابد ادامه خواهد داشت. آمار یک میلیاردی ثبت دامنه (Domain) شاهدی عینی بر این سیر سعودی رشد است. البته نباید منکر این قضیه شد که تنها یک چهارم از این دامنه‌ها و سایت‌های ثبت شده مورد استفاده قرار می‌گیرند و باقی آن‌ها فعالیتی ندارند و به اصطلاح دامنه پاک شده هستند. و البته در میان این یک چهارم وبسایت فعال، روزانه تنها تعداد محدودی از آن‌ها بازدید دارند و ترافیک روزانه جذب می‌کنند. همین مسئله است که با وجود فراوانی و گستردگی دامنه‌ها، باعث ایجاد فضایی برای رقابت سایت‌های موجود و یا تازه وارد خواهد شد. طبق تحقیقات انجام شده، با وجود این گستردگی و رقابت‌ها هنوز ۴۹ درصد از مشاغل اصلا از وبسایت استفاده نمی‌کنند.

Why should we have a website?

چرا باید وبسایت داشته باشیم؟!

یکی از ارکان هر بازاریابی موثری این است که شما بتوانید بفهمید مستریان بالقوه و اینده شما کجا و کی خرید می‌کنند. اگر بتوانید این مراحل را بگذرانید می‌توانید کسب‌وکار خود را متناسب با نیازهای او گسترش دهید تا بجای هر کس دیگری از شما خرید کند. ما با قاطعیت به شما می‌گوییم که امروزه بیشتر مردم در بازارهای اینترنتی مشغول خرید هستند. با توجه به تقاضای روزافزون برای خرید آنلاین و همچنین پیشرفت بازارهای دیجیتال و فناوری‌های این زمینه، در صورتی که برای کسب و کار خود سایت یا مرجع دیجیتال دیگری نداشته باشید، تقریبا جزء ۷ درصد اقلیت بازاری دسته‌بندی می‌شوید که در موتورهای جستجو حضور ندارند و ۹۳ درصد از بازار، رقبا و مشتریان بالقوه را از دست خواهید داد.

نتایج آماری مربوط به خرید و فروش‌های اینترنتی، ساعات جستجوی روزانه و … بسیار جالب توجه هستند. این آمار نشان می‌دهند در حالی که هنوز ۴۶ درصد از تجارت‌ها خود را نیازمند به سایت نمی‌دانند، ۸۱ درصد از مشتریان قبل از خرید از یک کسب‌وکار در فضای اینترنت و بازاریابی‌های دیجیتال در این باره تحقیق می‌کنند. همچنین میزان قابل توجه ساعات جستجو و گردش کاربران در اینترنت نشان می‌دهد فضای مجازی و اینترنتی دارای پتانسیل‌های بالایی برای بازاریابی دیجیتالی است. برای مثال ساعات جستجو روزانه در کانادا کمی بیش از یک ساعت و در ماه چیزی حدود ۳/۳۶ ساعت تخمین زده شده است؛ یا این رقم در آمریکا حدود ۲/۳۵ ساعت در ماه می‌رسد. با وجود اینکه آمار دقیقی از این ساعات در ایران وجود ندارد اما به شما اطمینان می‌دهیم چیزی فراتر از ۵ تا ۹ ساعت در روز است. همچنین شما با وجود یک وبسایت می‌توانید بدون نیاز به مکان فیزیکی برای فروشگاه خود، آن را راه‌اندازی کنید و به دلخواه خود آن را اداره کنید و با رشد جهانی اینترنت و فضای مجازی همسو و هم قدم شوید. در ادامه به بررسی مزایا و دلایل اثبات ضرورت طراحی سایت برای یک کسب‌وکار می‌پردازیم.

۱- فراگیر بودن اینترنت

امروزه، اینترنت آنقدر فراگیر و مورد استفاده همگانی است که حتی افرادی با سطح سواد پایین نیز اهمیت آن را درک کرده و برای انجام ساده‌ترین امور خود نیز تلاش می‌کنند با این فضا ارتباط برقرار کنند. برای مثال خیلی پیش آمده است که از اطرافیانمان از ما خواسته باشند به صورت اینترنتی برای آن‌ها نوبت پزشک رزرو کنیم. به همین علت شما می‌توانید با داشتن یک وبسایت به بهترین نحو با تمامی قشرهای جامعه در ارتباط باشید. البته قابل ذکر است که در عرصه رقابتی کسب‌وکارهای دیجیتال باید بتوانید با پیروی از قوانین سئو و همچنین تولید محتوا‌هایی مفید و مرتبط، به عنوان اولین نفرها دیده شوید و به نیازهای مخاطبان خود پاسخ دهید.

The ubiquity of the Internet
Providing the possibility of implementing digital marketing

۲- فراهم‌آوری امکان اجرای دیجیتال مارکتینگ

با وجود پیشرفت‌های چشمگیر اینترنت و فضای دیجیتال و همچنین به وجود آمدن فضایی رقابتی در میان کسب‌وکارهای دیجیتالی، یکی از مهم‌ترین و کاراترین روش‌های بازاریابی، دیجیتال مارکتینگ است. یکی از ارکان‌های اصلی این نوع بازاریابی داشتن یک وبسایت با استانداردهایی بر اساس قوانین سئو است. اگر شما بتوانید سایتی با استانداردهایی از جمله سرعت عالی، سادگی، قابلیت دسترسی بالا و … طراحی کنید و بر طبق قوانین تخصصی سئو رتبه‌ای بالایی در موتورهای جستجو کسب کنید و همچنین برای آن برنامه‌ای محتوایی داشته باشید و بهترین‌ها را در آن به اشتراک بگذارید، این اطمینان را به شما می‌دهیم که بخش عظیمی از راه دیجیتال مارکتینگ را طی کرده‌اید. چرا که مشتریانی که یک محصول را سرچ می‌کنند، نهایتا به چهار یا پنج نتیجه اول اعتماد بیشتری می‌کنند و اکثرا تنها همان تعداد وبسایت را باز می‌کنند و در نهایت از همان‌ها خرید خواهند کرد.

۳- جلب اعتماد مخاطب

در وهله اول وجود سایتی برای معرفی محصولات و یا خدمات شما موجب افزایش اعتبار شما در ذهن مشتری و ایجاد حس اعتماد بیشتر در او خواهد شد و در وهله دوم تنها با ساختار استاندارد و متناسب سایت و همچنین محتوای قابل اعتماد است که می‌توانید اعتمادسازی و اعتباربخشی کنید و مشتری را از لحظه ورود و بازدید اولیه به نقطه تصمیم‌گیری برای خرید و در نهایت نهایی‌سازی این خرید برسانید.

Gaining the trust of the audience
A sign of your professionalism

۴- نشانه حرفه‌ای بودن شما

امروزه با گسترش حوزه فعالیت کسب‌وکارها در فضای دیجیتال، داشتن یک ساده در ساده‌ترین حالت ممکن و همچنین مطابق با استانداردهای سئو و محتوایی می‌تواند نشانه حرفه‌ای بودن شما در کسب‌وکار خود و در نظر گرفتن کلیه طیف‌های مخاطبان خود است.

۵- جذب مشتری بیشتر، سودآوری بیشتر

طراحی سایت برای کسب‌وکار شما این فرصت را به شما می‌دهد تا از راهی آسان، پربازده و سریع به بازاریابی بپردازید و در واقع بنری ۲۴ ساعته از فعالیت‌های خود ارائه دهید. همچنین فرصتی را فراهم می‌کند تا علاوه بر مشتریان حضری گذری و یا ثابتی که دارید، مشتریان جدید از سر تا سر کشور و حتی جهان را به خود جذب کنید و در نهایت حوزه فعالیت و کسب‌وکار خود را گسترش دهید. در نهایت همه این فعالیت‌ها منجر به بازگشت سرمایه و همچنین سوددهی بالا می‌شود.

Attract more customers

۶- پاسخگویی به نیازهای روز

با توجه به شرایط روز دنیا، ترافیک‌های سنگین، آلودگی هوا، مریضی‌های فراوان، مشغله‌های متعدد و کمبود وقت کافی و … خریدهای آنلاین می‌توانند پاسخ قطعی برای کاهش دغدغه‌های خرید باشند. در صورتی که وبسایتی برای معرفی محصولات و خدمات خود داشته باشید، به مشتری امکان خرید آسان بدون رفت‌وآمد و دردسر و حتی با امکان ارزیابی بهتر و مقایسه با دیگر برندها را خواهید داد.

Providing the possibility of recording information

۷- فراهم‌آوری امکان ثبت اطلاعات

سایت یک امکان برد-برد برای صاحبان کسب‌وکار و همچنین مشتری را فراهم می‌کند. بدین صورت که فضایی برای ثبت اطلاعات برند برای دسترسی بیشتر مشتریان و همچنین ثبت اطلاعات مشتری برای بهره‌گیری هر چه بیشتر صاحبان کسب‌وکارها است. برای مثال اگر در مراسمی اطلاعات کامل خود را در اختیار مشتریانی قرار دهید و به سبب فضای حاکم همه این اطلاعات به جز نام برند یا نام شما در ذهن مشتری نماند، او می‌تواند با یک جستجوی ساده به راحتی شما و برند شما را پیدا کند. همچنین شما می‌توانید با استفاده از قابلیت‌های سایت اطلاعاتی را از مشتری دریافت کنید و در مواقع لازم از آن برای تحلیل و تصمیم‌گیری در جهت پیشبرد کار خود از آن استفاده کنید.

۸- فراهم‌آوری دسترسی بالا

هر کسب‌وکار برای موفقیت نیاز به مخاطبانی دارد که آن را ببینند و با دسترسی که فراهم شده است به فعالیت و خرید از آن بپردازند. در گذشته سعی می‌شد برای افزایش این دیده شدن و دسترسی‌پذیری، مغازه‌ها را جایی انتخاب کنند که بیشتر در دید باشد یا افراد بیشتر از جلو آن بگذرند و یا اینکه جایی باشد که تخصصی‌تر به نظر برسد اما امروزه با تحولاتی که در زمینه اینترنت و بازاریابی‌ها ایجاد شده است، دیگر محدودیت‌های مکانی کسب‌وکارها از میان رفته است و شما می‌توانید با یک سایت به صورت بیست و چهار ساعته و بدون تعطیلی در دسترس طیف عظیمی از مخاطبان و بازدیدکنندگان باشید.

۹- صرفه‌جویی در زمان

وبسایت شما می‌تواند به رستوران سلف سرویسی باشد که کمترین زمان ممکن را از شما می‌گیرد. شما می‌توانید منوی غذایی روز مشتریان را آماده کنید و دیگر دخالتی در گرفتن سفارشات و غیره نداشته باشید و تمامی این کارها را به وبسایت خود بسپارید. وبسایت شما می‌تواند به عنوان فروشنده‌ای ماهر به مشتریان شما اطلاعات محصولی بدهد، به سوالات متداول آن‌ها پاسخ بدهد، به طور همزمان چندین بازدیدکننده را پاسخگو باشد، در زمان شما برای برقرار ارتباط مستقیم با مشتری صرفه‌جویی کند و … .

Saving time

۱۰- لغو محدودیت‌های مکانی

در کسب‌وکارها و بازاریابی سنتی، شما با صرف سال‌ها زمان و رسیدن به اعتبار و سابقه‌ی قابل قبولی ممکن بود بتوانید محصول خود را به چند شهر دیگر نیز ارسال کنید. احتمال این اتفاق نیز یک در هزار بود مگر اینکه کسب‌وکار شما بسیار بزرگ و گسترده بود و یا اینکه رابطه‌های قوی‌ای در شهرهای مختلف برقرار می‌کردید تا بتوانید اعتبار و سابقه و تجربه خود را به آن‌ها اثبات کنید و در ادامه به تجارت با آن‌ها بپردازید. اما اولین قدمی که اینترنت برداشت، کوچک کردن دنیا و برداشتن مرزهای جغرافیایی بود. به این صورت که شما با یک وبسایت می‌توانید از مرزهای جغرافیایی شهر و حتی کشور خود فراتر بروید و به ارائه خدمات به مشتریان سراسر دنیا بپردازید.

۱۱- داشتن وبسایت سخت یا گران نیست

شما برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار حضوری نیاز به پرداخت هزینه‌هایی از قبیل اجاره یا خرید مکان شرکت، طراحی دکوراسیون و مبلمان، استخدام پرسنل متخصص،تجهیزات و امکانات و … دارید. اگر بتوانید این هزینه‌ها را برای راه‌اندازی وبسایت خود خرج کنید و یا اینکه تا می‌توانید از این هزینه بکاهید و برای وبسایت خود هزینه کنید، به ابزاری ارزان برای بازاریابی و تعامل بی‌واسطه با مشتریان خود دست پیدا کرده‌اید. وبسایت از هزینه‌های تبلیغاتی شما می‌کاهد و به سرعت و آگاهی از برند شما اضافه می‌کند. در واقع هر هزینه‌ای که یکبار برای سایت می‌کنید و تا سالها از آن استفاده خواهید کرد، سرمایه‌گذاری است و قابل بازگشت است.

branding

۱۲- برندسازی و معرفی آن

وبسایت شما فضایی برای معرفی کسب‌وکار و برند شما فراهم می‌کند. اعتبار شما در کسب‌وکار با اعتباری که وبسایت و سایر فضاهای بازاریابی دیجیتال به شما می‌بخشند ادغام شده و نتایج درخشانی را ارائه خواهد کرد. وبسایت به شما فرصت تثبیت موقعیت خود در بازار رقابتی را خواهد داد و از این طریق به طیف وسیعی از مشتریان دست پیدا خواهید کرد.

با توجه به کلیه مطالب بالا به این نتیجه می‌رسیم که برای همراه شدن با پیشرفت جهانی اینترنت و بازار رقابتی دیجیتال مارکتینگ، استفاده از فرصت‌هایی که دنیای دیجیتال و تکنولوژی‌های جدید به شما ارائه می‌کنند، بهره‌وری از بازارهای موجود سنتی و دیجیتالی و … باید وبسایتی برای کسب و کار خود داشته باشیم.

سایت حرفه‌ای چه سایتی است؟!

امیدوارم توانسته باشیم شما را قانع کنیم که داشتن وبسایت برای کسب‌وکار شما ضروری و به شدت مفید است. اگر هنوز هم نتوانسته‌ایم در این زمینه کمکی به شما بکنیم به مقاله ما با عنوان * سر بزنید. و اگر موفق بوده‌ایم در ادامه قصد داریم فاکتورهایی از وبسایت را به شما معرفی کنیم که در کیفیت آن نقش بسزایی دارند. همانطور که دیدید، وبسایت سرمایه‌گذاری کم هزینه برای دیده شدن برند شما و افزایش سودآوری است. سوالی که ممکن است در ذهن شما شکل گیرد این است که آیا فاکتور یا فاکتورهایی در وبسایت وجود دارد که با طراحی درست و بهبود آن بتوانیم حتی از حالت معمول هم موفق‌تر عمل کرد؟!

What is a professional site?

بله! قطعا و حتما! با ما باشید تا این فاکتورها را با هم مرور کنیم. برای بهبود وبسایت، قبل از هر چیزی باید بدانید که چه نوع کسب‌وکاری دارید و به تبع آن چه نوع سایتی نیاز دارید؟ بازار هدف و مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند؟ هدف اصلی شما از ایجاد سایت چیست؟! الگوریتم رتبه‌دهی گوگل به چه صورت در رتبه‌دهی به وبسایت‌ها عمل می‌کند؟ و … . اگر پاسخ این سوالات را می‌دانید پس قدم اول را برداشته‌اید. در مرحله دوم باید برای پرچم‌دار ماندن در بازار رقابتی امروز تمامی فاکتورهایی که در ادامه ذکر می‌کنیم را مو به مو پیاده کنید.

about us

۱- درباره ما و تماس با ما، نماینده شما در سایت

صفحات درباره ما معرف کلی شما و کسب‌وکار شماست؛ پس این صفحه را با هوشمندی تمام بنویسید و در آن کاملا با مشتری رو رواست باشید. همچنین تماس با ما مجموعه‌ای از راه‌های ارتباطی با شما را ترسیم می‌کند که برای تعامل بیشتر و بهتر با مشتری ضروری است. پس این اطلاعات را در بهترین جای سایت و با جذاب‌ترین حالت ممکن ارائه کنید.

۲- خانه امن مخاطبان باشید

امروزه مسئله امنیت یکی از حیاتی‌ترین فاکتورها برای هر محیطی است. شما باید بتوانید با استفاده از متدهایی از جمله استفاده از SSLها، امنیت وبسایت خود را به گونه‌ای بالا ببرید که هم اعتماد مشتری و هم اعتماد موتورهای جستجو را جلب کنید. موتورهای جستجو به دنبال ارائه کاراترین، بهترین و امن‌ترین محیط‌ها به مخاطبان خود هستند، پس بهتر است وبسایت شما هم به لحاظ فنی هم به لحاظ محتوایی امن باشد تا موتور جستجو شما را در اول لیست به مخاطبان پیشنهاد دهد. همچنین مخاطب باید بتواند به شما اعتماد کند و با آرامش به فعالیت‌های مورد انتظار شما در سایت بپردازد. برای بالا بردن امنیت سایت خود می‌توانید از SSL استفاده کنید که فاکتوری موثر در رتبه‌بندی موتورهای جستجو نیز هست؛ همچنین باید از نرم‌افزارهای به روز برای انجام امور مربوط به SSL بهره بگیرید. تعریف پسوردی قوی برای سایت خود، این امنیت و اعتماد را بالاتر خواهد برد. استفاده از ابزارهای CDN یا توزیع محتوا، برای امنیت در برابر حملات هکرها امری ضروری است.

۳- سایت شما، پرستیژ کاری شماست

با طراحی سایتی کاربرپسند و کاملا ساده و به دور از شلوغی، به مخاطبان خود کمک می‌کنید تا با ورود به سایت شما را بهتر ببینند و برای استفاده از آن به دردسر نیفتند و لحظات بهتری را با شما سپری کنند. حتی موتورهای جستجو نیز برای طراحی کاربرپسند و درست سایت در عین زیبایی امتیاز قائل هستند و در صورت رعایت این فاکتورها دسترسی به وبسایت شما را بالا خواهند برد.

۴- لینک خوش‌آوازه!

استفاده از نام‌های حرفه‌ای و استاندارد برای لینک وبسایت کمک می‌کند تا از سردرگمی مخاطب جلوگیری کنید. نام شما معرف کسب‌وکار و فعالیت شماست؛ پس بهترین آن را بکار بگیرید.

about us

۵- با موبایل‌ها مهربان باشید!

با توجه به رشد روزافزون نرخ استفاده از موبایل، باید بتوانیم محیطی را فراهم کنیم که کاربران با ساده‌ترین امکانات هم به راحتی به محیط وبسایت شما دسترسی داشته باشند و تجربه کاربری خوبی را در آن تجربه کنند. وبسایت شما باید بتواند در عین حفظ زیبایی و کارایی خود، برای مخاطبانی که با موبایل نیز وارد می‌شوند کارکرد مطلوبی داشته باشد.

۶- پاسخگوی FAQها باشید.

اگر شما بتوانید سوالات متداول کاربران را جمع‌آوری کرده و آن‌ها را در قالب یک گزینه جامع به مخاطبان خود ارائه دهید و به پاسخگویی به ان‌ها بپردازید، بیش از پیش از سردرگمی آن‌ها جلوگیری کرده‌اید.

۷- تمامی موتورهای جستجو را پوشش دهید

درست است که امروزه از میان تمامی موتورهای جستجو تنها چند موتور از همه محبوب‌تر هستند اما شما باید سایت خود را به گونه‌ای طراحی کنید که از هر طریقی قابل دسترسی باشد.

۸- چرا مخاطب باید شما را انتخاب کند؟!

شما محصول یا خدمات منحصربه‌فردی دارید، قبول! کار شما نو و متمایز است، قبول! امکانات خوبی را برای خدمات به مشتری فراهم کردید، قبول! تمامی این موارد به نوبه خود موثر هستند اما آیا شما هدف نهایی کسب‌وکار خود را به درستی می‌دانید؟! آیا می‌دانید خدمات شما چه ارزشی را به مشتری اضافه خواهد کرد؟! مخاطبان خود را می‌شناسید؟! می‌دانید چه چیز‌هایی برای او جذاب و چه مواردی ممکن است او را از شما دور کند؟! آیا نیازهای او برای شما شفاف است؟! دانستن تمامی این موارد به شما کمک می‌کند یک داستان و ماموریت مشخص برای سایت خود تعریف کنید که بر اساس آن طراحی شود و فعالیت کند. این داستان باید کاملا در جهت نیاز مخاطبان و همچنین جذب آن‌ها باشد. شما باید بتوانید مسیر مخاطبان از جستجو تا ورود به سایت و در نهایت انجام فعالیتی که مدنظر شماست را ترسیم کنید. هر چه بیشتر بتوانید این مسیر را جذاب‌تر و سهل‌تر کنید، برای انتخاب خود توسط مخاطبان دلیل ایجاد کرده‌اید.

۹- سئو، سئو، سئو!

سئو کردن وبسایت یکی از کلیدی‌ترین نکات برای انتخاب شما از سوی موتورهای جستجو و در نتیجه مخاطبان است. شما در مرحله اول برای داشتن عملکرد و سرعت بارگذاری بهتر سایت خود، هاستی معتبر، مفید و همچنین منعطف انتخاب کنید. در مراحل بعدی باید بتوانید سایت خود را به درستی طبق قوانین سئو تکنیکال، سئو کنید. این نوع سئو تخصصی است و نیاز به نیروی حرفه‌ای دارد و اگر به چنین سئویی نیاز دارید می‌توانید روی تیم ما یا هر تیم متخصص و با تجربه دیگری حساب کنید. همچنین می‌توانید به مقاله ما * مراجعه کنید. سایت شما نباید خطاهای زیادی داشته باشد و برای ربات‌های موتور جستجو در دسترس باشد.

 سرعت بارگذاری علاوه بر هاست به چند نکته تخصصی وابسته است که در سئوی تکنیکال به آن پرداختیم. اما با رعایت نکاتی ساده می‌توانید تا حد زیادی از دقبای بازار کاری خود پیشی بگیرید. برای مثال باید یک سیستم مدیریت محتوا خوب را بکار بگیرید. یا اینکه محتوایی جذاب، همراه با کلمات کلیدی، غیرتکراری و … داشته باشید تا موتور جستجو بتواند برای این‌ها امتیاز خوبی را برای وبسایت شما در نظر بگیرد.

۱۰- تجربه منحصر به‌فردی را برای کاربرانتان فراهم کنید

وبسایت شما باید بتواند در کمال زیبایی و طراحی فوق‌العاده و منحصر به‌فرد، مقصود و پیام‌های شما را به کاربر منتقل کند و او را به همان هدفی که مدنظر شماست برساند. برای طی کردن این مسیر، طراحی حرفه‌ای و فکرشده می‌تواند به شما کمک کند. مخاطب شما نباید زمان زیادی را برای طی کردن این مسیر بگذارد؛ جلوه‌های بصری سایت شما از جمله تصاویر، رنگ، فونت و … نباید او را از دنبال کردن ادامه مسیر منصرف کند؛ مخاطب نباید برای انجام کارهای خود در وبسایت شما محتاج دستگاهی بجز موبایل خود باشد. در کل مخاطب شما باید علاوه بر ظاهر، حسی که از وبسایت شما دریافت می‌کند را تایید کند.

۱۱- محتوای کاربرپسند

کاربران تمامی دارایی شما هستند! شما باید بتوانید با محتوای خود به آن‌ها کمک کنید، احساس منتقل کنید، به نتیجه‌ای برسانید و یا حتی چیزی را یاد بدهید. محتوا علاوه بر مضمون باید در زمان درستی به مخاطب ارائه شود. محتوای واضح، کاربردی، با زبان ساده و قابل فهم که حس صمیمیت و تعامل را در مخاطب زنده کند، تیری است که به هدف نشسته است. در صورتی که مخاطب خود و نیازهای او را به درستی بشناسید و برای تأمین این نیازها محتوای منحصر به‌فرد و یگانه تولید کنید، قطعا مخاطبان شما به مشتریان پروپا قرص شما خواهند شد.

Five seconds exam

پنج ثانیه کنکوری

فشردن دکمه Back بسیار آسان‌تر از تحمل یک سایت نامتوازن و شلوغ با سرعت پایین است. هر مخاطب تنها و تنها ۵ ثانیه برای عرض اندام به وبسایت شما فرصت می‌دهد. بعد از این پنج ثانیه، یا وبسایت شما بسته شده و مخاطب شما به دنبال رقبای شماست و یا اینکه تبریک! شما توانسته‌اید کلیت، اهداف، ظاهر و محتوای جذابی را به مخاطب ارائه کنید و او را در وبسایت خود نگه دارید. اطمینان حاصل کنید که تمامی فاکتورهای گفته شده را به درستی بهینه کرده‌اید و از هیچ یک از رقبای خود یک قدم هم عقب نیستید. برای ماندن مخاطبان در وبسایت خود دلیل تراشی کنید.